Bli vår partner

Libro Padels verksamhet kommer att genomsyras av passion, utveckling och att vi är lokala. De ledorden går också igen i vår relation till våra samarbetspartners.

  • Passion – vi kommer prata lika passionerat om ert varumärke som vi gör om padel, för vårt uppdrag är att berätta för hela vår målgrupp om er.
  • Utveckling – tillsammans kan vi skapa rätt förutsättningar för dig, dina kollegor och kunder att ha ännu roligare på banan med rätt sorts träningsupplägg med våra erfarna tränare.
  • Lokala – Libro Padel ägs och drivs av Uppsalabor som har gemensamt att vilja träffas, umgås och spela väldens roligaste sport – padel! Vi känner till stan och dess näringsliv och är därmed lyhörda för lokala behov. Vi kommer finnas här för dig med ett leende på läpparna och hos oss är nästan alltid svaret ja.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss kontaktar du Morgan eller Robert. Vi kommer gärna och träffar er för att gemensamt sy ihop ett partnerskap som får bästa genomslag för ert varumärke. Eller ännu bättre, vi träffas på hallen och börjar mötet med en padelmatch, game on?

Morgan Blom
Epost: morgan@libropadel.se
Mobil: 0760 27 68 40

Robert Andersson
Epost: robert@libropadel.se
Mobil: 0739 85 75 11

HUVUDPARTNER

Edsbrogatan 1 G
752 28 , Uppsala
info@libropadel.se
0760-276840

Boka bana:

Följ oss för att hålla dig uppdaterad: